top of page

Zona
   Vermella

El projecte Zona Vermella neix gràcies a la convocatòria de SOS Cultura  de la Fundació Carulla, un programa extraordinari d’ajuts per donar suport als i les creadores culturals i fer possible nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia. Zona vermella forma part de les 20 beques guanyadores de tot Catalunya, amb l’objectiu de desenvolupar un projecte artístic en l’espai públic.

 

Què és zona vermella?

És una acció teatral  desenvolupada en forma de recorregut, o es parlarà  de diferents temàtiques i realitats viscudes per les persones grans durant el confinament i la pandèmia: abraçades, soledat, aïllament, por,  temps... L’objectiu? Fer valdre el binomi gent gran-cultura i sensibilitzar sobre els efectes que ha tingut la Covid-19 en el col·lectiu de gent gran, a través de les arts escèniques.

 

Direcció artística e ideació projecte: Olga Vinyals Martori

Direcció tècnica acció teatral: Paula Ribes

Espai sonor: Carles Ribes i Nacho López

Col·laboració artística: Noemí Rodríguez, Josep Casanova i Marc Felipe.

Texts de: Cristina Viader i Anfrons, Eulàlia Espinasa Martori, Inés Fernández i Noemí Rodríguez

Intèrprets: Antònia Carreras, Rosa Biosca,  Inés Fernández, Joana Nevado, Regina Comí i Mercè Canovas

Amb la participació de: Àgata Vives, Ana Garcia, Anna Maria Fort, Marisa Molina, Sergio Rojas, Josep Vives, Cristina Pla, Neus Ferrer, Alícia Poveda, Lola López, Maria Teresa Gensana, Lucia Aldabalde, Maria Trabalón.

Agraïments: Josep Castells i Planas i Maite Martí

 

Zona Vermella ha estat possible gràcies a la escriptura creativa i  les vivències que  han compartit i relatat persones que participen de forma directa al  grup d’ artescena social com de familiars, amics, gent gran...  Per això donem les gràcies per la seva creativitat i implicació a: Joana, Inés, Josep,  Anna M., Cristina, Lola, M. Teresa, Mercè, Flora, Regina, Maria,  Antònia, Teresa, Llum,...

Amb el suport de:

AGRAÏMENT:

@zonavermella

@fundaciocarulla

#Soscultura

#Laculturatransforma

#Cardedeuéscultura

 

 

Projecte guanyador de la Beca de creació artística en l’espai públic del programa Contra l’emergència emocional, SOS Cultura de la  Fundació Carulla .

Logo FC vertical negre.jpg
bottom of page