Casals

   Artístics

La nostra proposta de casal artístic d'estiu es desenvolupa a partir de les arts escèniques com són el teatre i el circ. Els participants podran aprofundir sobre les diferents tècniques d'una manera lúdica desenvolupant els aprenentatges d'acord també a les possibilitats de cadascú i a la seva implicació.

Dividirem el matí en tres blocs diferenciats. A primera hora una part més de treball físic, la segona hora, una part més d'expressió teatral i a la tercera hora, una part de creació de material i experimentació.

Metodologia

10h - 11h

Durant una hora es farà classe d'escalfament i circ amb la pràctica d'acrobàcies, equilibris, verticals, piràmides, etc. La classe serà diària durant tot el més.

11h - 12h

Classe de teatre, comèdia de l'art, teatre gestual, improvitzacions, veu, breakdance, etc. Aquestes tècniques s'ha aniran alternant durant tota la setmana.

12h - 13h

Classe de malabars, percussió, construcció de mascares i malabars, xanques, rulo, slagline, màstil, etc. Serà un espai per provar i manipular diferents elements i tècniques a escollir entre els participants.

Dates

Cada quinze dies hi haurà un espai per provar i manipular diferents elements i tècniques a escollir entre els participants. Malabars, percussió, construcció de mascares i malabars, xanques, rulo, slagline, màstil.

Artescena Social ©
 

Amb el suport de:
 

Amb la participació de la Junta d'Herències de la Generalitat de Catalunya

Contacte:

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

artescena@gmail.com

Cardedeu, Barcelona, Spain