Espai

   ArtESCENA

Artescena social consolida els tallers de teatre adreçats a les joves i les adolescents, (iniciats en el 2003) proposant un espai nou de formació teatral i artística en l’àmbit del lleure socioeducatiu que combini la vessant lúdica amb un itinerari de formació professional. Un espai de formació per fomentar la creativitat, la coeducació, la creació i el desenvolupament integral de la persona.

 

Nivell Lúdic - Teatral de 9 a 12 anys - Dilluns de 17 a 18h - Sala Sarau

La finalitat serà la introducció al joc dramàtic mitjançant la interpretació, l’expressió corporal i oral. Es treballarà la improvisació com a eina de creació i cohesió de grup, fomentant d’una forma lúdica la seva creativitat i la capacitat de comunicació.

 

Nivell Teatre Jove - Iniciació de 12 a 15 anys - Dimecres de 17 a 18:30h - Sala Sarau

Es treballarà  el reconeixement del moviment corporal i l’expressió oral. La improvisació serà una eina per aconseguir, a través de l’experimentació, l’expressió d’idees i emocions. El joc teatral i el treball escènic donen a les joves una comprensió més amplia del món que els envolta, fomentant l’autoconeixement, l’autoestima i la millora de les  habilitats socials

 

Nivell Teatre Jove - Avançat de 14 a 17 anys - Dilluns de 18h a 19:30h - Sala Sarau

Es crearà un espai per a què les  joves i les adolescents puguin augmentar les seves capacitats creatives, expressives i artístiques a través del teatre, a més d’iniciar-se en les tècniques i coneixements per a la formació de l’actriu/actor. S’iniciaran en les tècniques d’interpretació i entrenament actoral, creació col·lectiva d’escenes dramàtiques i creació de personatges.

Formació Teatral i Artística

Informació: espaiartescena@gmail.com

Mòbil: 617 86 90 20

(Inscripcions obertes)

espai_artescena2.jpeg
espai_artescena1.jpeg
cartell_artescena.jpeg