top of page

Artescena social consolida els tallers de teatre adreçats a les joves i les adolescents, gent gran i adults (iniciats en el 2003), proposant l'AULA DE TEATRE de formació teatral i artística en l’àmbit del lleure socioeducatiu que combini la vessant lúdica amb un itinerari de formació professional. Un espai de formació per fomentar la creativitat, la coeducació, la creació i el desenvolupament integral de la persona, també en l'àmbit del teatre amateur.

La línia pedagògica de l'escola es basa en l'expressió dramàtica, el teatre, la interpretació, el moviment, per potenciar el desenvolupament total de la persona i fomentar la creativitat i l'espontaneïtat.

Els professors/es de l'Aula de Teatre són llicenciats en interpretació i teatre físic per l'Institut del Teatre de Barcelona. Són actors/actrius professionals que es dediquen també a la formació teatral. La seva experiència a nivell pedagògic està consolidada ja que porten anys en l'àmbit de la docència, sigui per a joves, adults, gent gran  que per a infants.

L'Aula de Teatre du a terme la seva activitat  en el nou equipament cultural Tèxtil Rase, Fàbrica de Cultura . ( si per l' acondicionament de l'espai no fos possible, es realitzaran els tallers a la Sala Sarau o Sala C Polivalent Tèxtil Rase)

 

Taller Lúdic - Teatral de 9 a 11 anys - Dimecres de 17 a 18h ( a partir del 2 d'octubre)

La finalitat serà la introducció al joc dramàtic mitjançant la interpretació, l’expressió corporal i oral. Es treballarà la improvisació com a eina de creació i cohesió de grup, fomentant d’una forma lúdica la seva creativitat i la capacitat de comunicació.

Taller Teatre Jove - de 12 a 14 anys - Dimecres de 17:30 a 18:45h ( a partir del 2 d'octubre)

Es treballarà  el reconeixement del moviment corporal i l’expressió oral. La improvisació serà una eina per aconseguir, a través de l’experimentació, l’expressió d’idees i emocions. El joc teatral i el treball escènic donen a les joves una comprensió més amplia del món que els envolta, fomentant l’autoconeixement, l’autoestima i la millora de les  habilitats socials

 

Taller  Teatre Jove - Avançat de 14 a 17 anys - Dilluns de 17:30h a 18:45h ( a partir del 30 setembre)

Es crearà un espai per a què les  joves i les adolescents puguin augmentar les seves capacitats creatives, expressives i artístiques a través del teatre, a més d’iniciar-se en les tècniques i coneixements per a la formació de l’actriu/actor. S’iniciaran en les tècniques d’interpretació i entrenament actoral, creació col·lectiva d’escenes dramàtiques i creació de personatges.

Per a Adults i Gent Gran

Taller de Teatre Social Intergeneracional

Tots els dilluns a partir del 30 setembre de 17:30 a 19:00h

L’objectiu primordial del taller de teatre social  es facilitar les relacions de diferents generacions a través les arts escèniques compartint objectius i projectes comuns.

Taller de Teatre Adults

Tots els dimecres a partir del 2 d' octubre de 19h a 20:30h

Adreçat a persones a partir de 25 anys, que estimen el teatre i volen practicar-ho en l'àmbit amateur. Serà un espai de creació teatral a partir de la improvisació, els exercicis i el joc dramàtic.

Taller de Teatre Inclusiu CLUSART

Tots els dijous a partir del 3 d'octubre de 17:45h a 19h

Amb la col·laboració de l’associació HISOM i Fundació Viver de Bell·lloc, us proposem un espai de creació a partir de les arts escèniques.

 

Inscripcions i pagament  a partir del 16 de setembre. Cal reserva prèvia. Places limitades.

Tallers adolescents, joves, i infants, preu trimestral: 50 euros

Taller Gent Gran, preu curs anual: 15 euros

Taller de Teatre Adults, preu trimestral: 65 euros

Taller de teatre CLUSARTT, preu trimestral: 45 euros

ALTRES ACTIVITATS I SEMINARIS de L'AULA DE TEATRE ARTESCENA

Divendres de creació. ( un divendres  al mes de 17h a 19h, en l’espai de circ) Aquesta activitat la proposem conjuntament amb Sirocus circ. Divendres de creació, vol ser una activitat que de forma autònoma i a vegades dirigida per professionals del circ i del teatre pugui aglutinar diferents artistes ( amateurs i no) per fer recerca i investigació sobre teatre i circ.

Seminaris d’interpretació i veu. Seran seminaris i/o classes magistrals que es programaran durant les classes del curs o en caps de setmana. A inscripció, preu i horaris per definir.

Seminari de teatre social i comunitari ( dates per confirmar) Dirigit a professionals de l’àmbit social. Amb una durada de quatre sessions, s'aprofundirà sobre el teatre imatge, el teatre fòrum, el teatre documental i les pràctiques de creació artística. Es tindran en compte els diferents col·lectius on pugui anar dirigida l’acció social

Per a més informació: espaiartescena@gmail.com

Mòbil: 617 86 90 20

AULA DE TEATRE ARTESCENA

Formació en arts escèniques i comunitàries

AULA DE TEATRE
 
 ArtESCENA

bottom of page