Creiem en el teatre com a eina d'intervenció social, generant espais que promouen l'expressivitat, l'empatia, el treball de col·laboració, la implicació en els processos, l'apoderament, la construcció col·lectiva d'identitats i històries.  La participació en els tallers faciliten d'una part el coneixement de les arts escèniques i de l'altra part la seva incorporació com a protagonistes en la vida cultural de Cardedeu. 

 

La nostra activitat es desenvolupa d’una forma continuada en els tallers de teatre  i teatre social que es duent a terme en dos espais a Cardedeu.

El Taller de teatre social que es realitza al Casal de la Gent Gran i Teatre Auditori de Cardedeu, cada dilluns, amb un horari de 17:00 a 18:30h. Té una durada de curs escolar i és gratuït.

El Taller de teatre adreçat a adolescents i joves es realitza a la Sala Sarau de Cardedeu, els dilluns de 17h a 18h (de 9 a 12 anys)  i de 18 a 19:30h (a partir de 15 anys). Els dimecres de 17 a 18:30h adreçat a adolescents de 12 a 15 anys. El preu són 45 euros cada trimestre.

v(bellesa)1_.jpeg