top of page

 Sònia Ganza Grunvald 

   Formadora professional de Circ

 Marc Felipe Perelló 

   Actor

Col·laboradores

Associació per a la promoció de les arts del circ Sirocus.

Sirocus va néixer a l'any 2004 amb l'objectiu de promocionar el circ arreu del mon, i des de les hores ha realitzat diferents tallers i espectacles a reu de l'estat espanyol, Europa i Australia. Utilitzant el circ com a eina de comunicació, aprenentatge o teràpia depenent en l'àmbit en el que és realitzava el projecte.

A partir del 2007, Sirocus, va començar a realitzar projectes comuns amb l'Associació Artescena Social: Passa la vida, Projecte Alba, R-Existir. Col·labora i realitza conjuntament el projecte: Taller-Escola de Teatre i Circ Social al Casal de Joves La Fusteria en el 2014.

En el 2011 va rebre una subvenció del CONCA pel projecte d'alfabetització artística  Ekilibris .

Sonia Ganza, acròbata formada Barcelona amb el Rogelio Rivel, al circus Space de Londres o a l´escola Annie Fratellinni de Paris, i professora de Tècnica Feldenkrais. Desprès d'anys de fer espectacles arreu d'Europa, Àsia i Oceania amb diferents companyies interdisciplinàries com: Ekil i Brios, DNTT o Vai-Vai, decideixo centrar-me en la formació. He donat classes des de l'iniciï fins l'actualitat a l'Escola Rogelio Rivel, també a l'Institut del Teatre de Barcelona i Terrassa entre altres i amb molts projectes d'àmbit social, col·laborant amb Artescena Social des de l'any 2007.

Graduat al Institut del Teatre de Barcelona. Fa cursos de dicció impartits per la Montse Miralles, interpretació davant la càmera amb Blanca Pàmpols, i direcció d'actors amb la Marta García Otín. Ha treballat amb en Boris Rotenstein, la Clara Segura i la Carme Portaceli, entre altres.


Col·labora amb Artescena Aocial des de fa anys com a actor i en el darrer any com a formador en els  tallers de teatre  conduïts per Artescena.

 Mercè Clos Munsant 

   Psicòloga Col.7889

 Josep Casanova 

   Actor

Llicenciada en Psicologia per la UAB (1992).
 

Màster en Mediació Terapèutica Corporal especialitzada en Dramateràpia i Psicodrama per la UB (1997).
 

Màster en Prosocialitat i  Aplicacions de la Logoteràpia per la UAB (2013).


Més de 25 anys d’experiència professional tant en l’àmbit clínic com en l’educatiu. 


Treball terapèutic a la seva pròpia Consulta de Psicologia Sanitària a Cardedeu.


Assessorament, creació de dossier i ponències per projectes amb finalitats educatives, socials i/o terapèutiques.


Col·laboració en la vessant psicopedagògica del projecte  Teixidores  i del projecte  CabaretArt  de l’associació Artescena Social.


Per més informació:
Blog: merceclosmuntsant.wordpress.com

Twitter: @merceclosmunts

Linkedin: merceclosmuntsant

Estudiant de teatre físic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Practicant d’arts marcials, dansa contemporània i arts circenses.


Ha treballat tècnica Decroux amb Sophie Kasser i Stephane Lévy, mim i pantomima clàssica amb Joan Cusó i tècnica de veu Fitzmaurice amb Anna Estrada.


Durant el 2016 va assistir a la casa/taller de titelles de Pepe Otal on comença a formar-se en teatre visual, construcció i manipulació d’objectes.


Amb Artescena Social participa com a docent dels tallers de teatre jove que organitza durant el curs lectiu i el casal d’estiu des del 2015. Com actor ha participat en diferents espectacles i ha col·laborat en la dramatúrgia de Jo sé què sóc (va obtenir el Premi al millor muntatge interdisciplinari en categoria no escolar de Catalunya​) i de  Sexe...! què en sabem? 

bottom of page